Vloerverwarming - P. Nooij Elektrotechniek
171
page-template-default,page,page-id-171,bridge-core-3.1.6,cookies-not-set,qode-quick-links-2.1,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,side_area_uncovered_from_content,vss_responsive_adv,vss_width_768,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-30.5,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.6,vc_responsive
magnum, vloerverwarming

Vloerverwarming installaties.

 

Ook voor vloerverwarming installaties bent bij ons aan het juiste adres, wij plaatsen vloerverwarming installaties van het merk Magnum in hoofd zakelijk badkamers, keuken en af en toe wc’s.

Een paar van de vele voordelen van vloerverwarming:

Vloerverwarming biedt niet alleen veel comfort in huis, maar heeft ook een aantal grote voordelen t.o.v. conventionele verwarmingssystemen. Een daarvan, is een uiterst comfortabele verwarming door een gelijkmatige verticale warmteverdeling over het gehele vertrek te realiseren. En een ander mooi voordeel is dat de verwarming onzichtbaar is.

 

 Download hier alle instructie’s en technische beschrijven van het gehele productenaanbod, o.a. MAGNUM Mat, MAGNUM Cable, MAGNUM Arena en andere manieren van verwarming.