P. Nooij Elektrotechniek uw erkend-installateur uit Haarlem
129
page-template-default,page,page-id-129,bridge-core-3.2.0,qode-quick-links-2.1,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,side_area_uncovered_from_content,vss_responsive_adv,vss_width_768,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-30.6.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.7.2,vc_responsive

Erkend installateur

erkend installateur

P. Nooij Elektrotechniek uw erkend installateur.

 

Wij bieden u als elektricien een compleet pakket van diensten voor particulieren en de zakelijke klanten.mede door de jarenlange ervaring, bouwen wij elektrische installaties met een hoge kwaliteit en betrouwbaarheid.

 

Tevens zijn wij een landelijk erkend installateur volgens de SEI norm. tegenwoordig verder onder de naam KvINL ( Kwaliteit voor installaties Nederland )(onder nr: E-19297)

KvINL is ontstaan uit de fusie van KBI (Stichting Kwaliteitsborging Installatiesector) en SEI (Stichting Erkenning Installatiebedrijven) en opgericht ten behoeve van de kwaliteitsborging binnen de Installatiesector. Opdrachtgevers, aanbieders en overheden werken binnen KvINL samen aan een onderscheidend en gegarandeerd kwaliteitsniveau van producten, processen en diensten in de installatiesector.

In het erkenningen register van de KvINL zijn de installatiebedrijven opgenomen die aangetoond hebben dat men beschikt over voldoende vakbekwaamheid. Naast de vakbekwaamheid dient het installatiebedrijf te beschikken over een uitrusting die nodig is om het installatiewerk naar behoren uit te voeren en op te leveren. Hierbij moet u denken aan meetinstrumenten om installaties op veiligheid te testen, de aanwezigheid van de vereiste normen en publicaties om uw installaties zo te ontwerpen dat voldaan wordt aan de eisen ten aanzien van veiligheid en duurzaamheid. Tevens heeft P. Nooij Elektrotechniek ook zegelrecht.