P. Nooij Elektrotechniek uw elektricien uit Haarlem
elektricien haarlem, keurrapport, groepenkast, intercom installatie, keuring, netwerk
3
page-template-default,page,page-id-3,bridge-core-3.1.8,qode-quick-links-2.1,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,side_area_uncovered_from_content,vss_responsive_adv,vss_width_768,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-30.5,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.6,vc_responsive
haarlem

Op zoek naar een elektricien in Haarlem?

Elektricien Haarlem  en woont u zelf in Haarlem en heeft u een storing een elektra klus of advies nodig?  dan bent u bij P. Nooij Elektrotechniek aan het juiste adres.

Of het nu gaat om het vernieuwen van de complete installatie of kleine aanpassingen, de keuring van de elektrotechnische installatie of het maken van keuringsrapport ook dan dan bent u bij P. Nooij Elektrotechniek aan het juiste adres.

Enkele voorbeelden zijn  het vakkundig installeren van een groepenkast, bel- intercom installatie, een kabel-  televisie- of netwerk installatie om maar een paar kleine voorbeelden te noemen.

Ook helpen wij u graag verder met het adviseren en uitvoeren van elk project.

 

 

Wij werken altijd nauw samen met u als klant om tot de best mogelijke oplossingen en resultaten te komen.
Wanneer u gebruik maakt van onze diensten bent u verzekerd van een hoge kwaliteit installatie. Door onze jarenlange ervaring in de branche hebben wij kwaliteit hoog in het vaandel staan.

Heeft u een storing of gewoon een lastig vraagstuk en zoekt u een elektricien in Haarlem, Heemstede, Santpoort, Bloemendaal, Amsterdam, Velsen of Zandvoort Ook dan staan we voor u klaar.