Bouwbedrijf Bravenboer uw aannemer uit de regio.
16925
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16925,bridge-core-3.1.6,cookies-not-set,qode-quick-links-2.1,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,side_area_uncovered_from_content,vss_responsive_adv,vss_width_768,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-30.5,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.6,vc_responsive

Bezoekadres:

Gijsbrecht van Aemstelstraat 127
Haarlem

Mob:+31(0)6 42107886

Maar mailen kan natuurlijk ook.

bravenboer

Bouwbedrijf Bravenboer

Bouwbedrijf Bravenboer staat garant voor kwaliteit! Wij zijn gespecialiseerd in aan- en verbouw, renovatie, onderhoud en interieurbouw.

Tevens hebben wij ons gespecialiseerd in het organiseren van bijkomende bouwkundige werkzaamheden zoals, stucwerk, schilderwerk, elektra en installatiewerkzaamheden.
Dit doen wij door gebruik te maken van vakmensen en dat betekent dat wij een compleet totaalpakket kunnen aanbieden. Wij hebben goede contacten opgebouwd met meerdere leveranciers. Door deze contacten kan Bouwbedrijf Bravenboer te allen tijde een juiste prijs aanbieden met duurzame materialen.

Door onze ervaring en onze kennis leveren wij vakmanschap en kwaliteit. Het is dan ook niet vreemd dat ons klantenbestand blijft groeien! Wij werken voor zowel particulieren als voor bedrijven. Laat u door ons adviseren en betrek ons bij uw plannen door vrijblijvend een offerte of informatie aan te vragen door het contact formulier in te vullen.

Neem hier contact op met Bouwbedrijf Bravenboer

  Uw naam *

  Uw adres *

  Uw telefoonnummer *

  Uw e-mail *

  Onderwerp

  Uw bericht

  Voeg hier u bestand vam max. 1Mb toe

  Wanneer u dit formulier gebruikt, gaat u akkoord met de verwerking van uw gegevens door deze website.